Verbeek: Had het idee dat sommige spelers niet meer bij de les waren

Verbeek: "Had het idee dat sommige spelers niet meer bij de les waren"

Gepubliceerd: maandag 9 augustus 2021 om 22:48ma 09-08-2021 om 22:48

Gertjan Verbeek geeft toe dat Almere City een valse start gemaakt heeft in het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Zijn ploeg verloor maandag met 2-1 van Jong AZ. Onnodig, vindt Verbeek.

"Het ging in de eerste helft al mis door het missen van de vele kansen, waardoor we bij rust maar met 0-1 voorstonden", zegt Verbeek tegen ESPN. "In de tweede helft hebben we niet meer gebracht wat we in de eerste helft wel brachten. Ik heb een Almere City gezien dat het initiatief uit handen gaf, geen druk meer op de bal kreeg, alleen maar achteruit liep en twee goals om de oren kreeg."

De verdediging van Almere City zag er bij de twee tegengoals niet goed uit. "Doelpunten vallen altijd op momenten waarop het fout gaat. Wij maakten er één, zij twee. Een valse start? Zeker, ja. We hadden hier niet hoeven te verliezen. We hebben het aan onszelf te wijten door geen afstand te nemen en niet meer te doen wat we deden. Ik had het idee dat sommige spelers niet meer bij de les waren. Anders krijg je geen twee goals tegen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws