AZ kan zich nog niet rijk rekenen: Er wordt gesproken met meerdere clubs

AZ kan zich nog niet rijk rekenen: "Er wordt gesproken met meerdere clubs"

10-08-2021 12:15
62

AZ kan zich in de strijd om Peter Vindahl-Jensen nog niet rijk rekenen. De doelman van FC Nordjsaelland wordt begeerd door meerdere clubs. De Deense club voelt zich niet genoodzaakt om Jensen te verkopen.

AZ ziet in Jensen (23) de opvolger van de naar Stade Brest vertrokken Marco Bizot, maar een transfer is geen abc'tje. "Er zijn clubs die naar hem informeren. Maar of dat één of meerdere clubs zijn, kan ik niet zeggen", zegt technisch directeur Mikkel Hemmersam tegen Bold

De interesse in Jensen is wel serieus. "Het is altijd zo dat meerdere partijen akkoord moeten zijn. Er is een speler, een kopende club en een verkopende club. Alle drie de partijen moeten er hetzelfde over denken", zegt Hemmersam mysterieus. 

Hemmersam bevestigt dan toch dat er meer geïnteresseerde clubs zijn. AZ is dus niet de enige die Jensen wil. "Er wordt gesproken met meerdere clubs, maar ik kan niets zeggen over hoe ver het is en of er een bod gedaan is of niet."

Nordsjaelland wil Jensen aan AZ verkopen, maar alleen als het juiste bedrag betaald wordt. Naar verluidt vraagt de Deense club anderhalf miljoen euro. Ook clubs uit België zouden achter Jensen aanzitten.