'Slot weet genoeg na voorbereiding: middenvelder mag vertrekken bij Feyenoord'

'Slot weet genoeg na voorbereiding: middenvelder mag vertrekken bij Feyenoord'

10-08-2021 13:10 Laatste update: 14:19
122

Feyenoord lijkt geen toekomst te zien in Achraf El Bouchataoui. De 21-jarige middenvelder mag vertrekken, meldt RTV Rijnmond dinsdag.

El Bouchataoui ontbrak vorige week al in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Luzern in de derde voorronde van de Conference League. Ook in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Atlético Madrid kreeg de controleur zondag geen speeltijd. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af. Of Feyenoord nog een transfersom verlangt, is niet duidelijk.

El Bouchataoui beleefde in mei nog een verdienstelijk basisdebuut voor Feyenoord. Toenmalig trainer Dick Advocaat besloot hem een kans te geven, nadat hij zelf de stoute schoenen had aangetrokken. "Ik zei: trainer, ik wil zo graag spelen. Ik zie kansen", liet hij toen weten in het Algemeen Dagblad. Ook onder Arne Slot heeft hij dus echter onvoldoende indruk gemaakt tijdens de voorbereiding.

De kansen van El Bouchataoui krijgen ook een knauw door de komst van Fredrik Aursnes. De Noorse middenvelder stond dinsdag - in tegenstelling tot El Bouchtaoui - op het trainingsveld van de Rotterdammers, laat de omroep weten. Naar verwachting wordt hij later op de dag gepresenteerd. Molde FK kondigde de transfer van Aursnes afgelopen weekeinde al aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s