AD: Feyenoord verhuurt overbodige controleur aan RKC Waalwijk

AD: Feyenoord verhuurt overbodige controleur aan RKC Waalwijk

Achraf el Bouachataoui gaat verhuurd worden aan RKC Waalwijk. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De middenvelder komt niet in de plannen van trainer Arne Slot voor en zal speeltijd gaan krijgen in Brabant.

El Bouchataoui heeft nog een contract voor een jaar en zal dat ene seizoen in Waalwijk door gaan brengen. Het is niet duidelijk of Feyenoord van plan is om het contract van de middenvelder nog te gaan verlengen. Als dat niet het geval is, loopt hij volgend jaar gratis de deur uit en zou RKC kunnen proberen om hem definitief over te nemen.

El Bouchataoui beleefde in mei nog een verdienstelijk basisdebuut voor Feyenoord. Toenmalig trainer Dick Advocaat besloot hem een kans te geven, nadat hij zelf de stoute schoenen had aangetrokken. "Ik zei: trainer, ik wil zo graag spelen. Ik zie kansen", liet hij toen weten in het Algemeen Dagblad. Ook onder Arne Slot heeft hij dus echter onvoldoende indruk gemaakt tijdens de voorbereiding.

De kansen van El Bouchataoui krijgen ook een knauw door de komst van Fredrik Aursnes. De Noorse middenvelder stond dinsdag - in tegenstelling tot El Bouchataoui - al op het trainingsveld van de Rotterdammers, laat RTV Rijnmond weten. Naar verwachting wordt hij later op de dag gepresenteerd. Molde FK kondigde de transfer van Aursnes afgelopen weekeinde al aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s