'Ziekenboeg van Twente stroomt leeg: vijf spelers melden zich op training'

'Ziekenboeg van Twente stroomt leeg: vijf spelers melden zich op training'

10-08-2021 16:53
30

FC Twente krijgt langzaam maar zeker een bredere selectie. De meeste spelers die geblesseerd waren, zijn hersteld en kunnen in de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard van aanstaande zaterdag weer minuten maken.

Vijf spelers zijn op de weg terug en kunnen spoedig weer bij de wedstrijdselectie aansluiten. Dat schrijft TC Tubantia. Zo is Julio Pleguezuelo, die in het voorjaar een zeer zware knieblessure opliep, terug op de groepstraining. Hij kan nog niet met alle oefeningen meedoen, net als Wout Brama. De aanvoerder van de Tukkers herstelt ook van een knieblessure en is bijna fit.

Wedden

Meer odds

Godfried Roemeratoe, Dario Dumic en Ramiz Zerrouki zijn ook weer bijna van de partij. Laatstgenoemde viel uit tijdens het oefenduel met Lazio Roma van afgelopen weekend, maar dat was een krampaanval en dus kon de middenvelder de afgelopen dagen weer meetrainen. De hamstringblessure van Dumic valt ook mee.

Daar staat tegenover dat Václav Cerny, Jody Lukoki, Kik Pierie en VIrgil Misidjan voorlopig nog niet terugkeren. Het viertal is langdurig geblesseerd, maar Cerny en Misidian worden in het najaar terug verwacht bij de Twentse selectie. Hoe lang de rugblessure van Pierie voort zal duren, is nog niet duidelijk.