Arnesen slaat slag met Feyenoord: 'Hij was eerder onhaalbaar voor ons'

Arnesen slaat slag met Feyenoord: 'Hij was eerder onhaalbaar voor ons'

Gepubliceerd: dinsdag 10 augustus 2021 om 17:18di 10-08-2021 om 17:18

Feyenoord heeft Fredrik Aursnes officieel binnen, zo maakt de Rotterdamse club dinsdag om stipt 17.00 uur wereldkundig. De 25-jarige middenvelder én Frank Arnesen zijn dolblij met de transfer.

"Dit is een hele mooie stap voor mij", zegt Aursnes, die overkomt van Molde FK en voor drie seizoenen heeft getekend, op de Feyenoord-site. "De manier van spelen van de club en de supporters hier spreken me aan. Ik kijk er enorm naar uit om voor Feyenoord te gaan spelen en ben heel enthousiast om hier te zijn."

Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is in jubelstemming: eindelijk heeft hij de gewenste middenvelder binnen. "Nadat we er recent al in zijn geslaagd ons in de aanval (Alireza Jahanbakhsh, red.) en verdediging (Gernot Trauner, red.) te versterken, halen we nu met Fredrik een defensieve middenvelder binnen die al geruime tijd hoog op onze lijst stond, maar eerder voor ons onhaalbaar was", aldus Arnesen.

"Fredrik is onder meer sterk in het afjagen en het veroveren van de bal en heeft ook een heel goede pass. Met zijn kwaliteiten kan hij voor nog meer balans gaan zorgen in het elftal en verwachten we dat hij bij ons echt van toegevoegde waarde kan zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws