'PSV bereikt na zware onderhandelingen akkoord met aanvallende toptalenten'

'PSV bereikt na zware onderhandelingen akkoord met aanvallende toptalenten'

10-08-2021 17:37
120

Een dubbele opsteker voor PSV, vlak voor de Champions League-return tegen FC Midtjylland: de club heeft op hoofdlijnen een akkoord bereikt met talenten Fodé Fofana en Jeremy Antonisse, meldt het Eindhovens Dagblad.

Fofana (18) tekent naar alle waarschijnlijkheid bij tot de zomer van 2025, voor Antonisse (19) ligt een contract tot medio 2024 klaar in het Philips Stadion. Het waren volgens het Eindhovens Dagblad zware onderhandelingen, maar de energie die technisch directeur John de Jong er de afgelopen periode in stak is niet voor niets gebleken.

Het geduld van De Jong én de samenwerking met Jong PSV-trainer Ruud van Nistelrooy waren voor spits Fofana belangrijke redenen om het voorstel van PSV te accepteren, klinkt het. Waar Fofana nog op zijn eerste goal in het eerste elftal wacht, liet Antonisse zichzelf al eens zien: in de voorbereiding scoorde de vleugelaanvaller met een afstandsschot tegen RWDM.

Fofana speelt sinds 2018 in de jeugd van PSV, dat hem oppikte bij FC Barcelona. De jonge spits kwam in Catalonië terecht, nadat een scout hem aan het werk zag tijdens een jeugdtoernooi in Frankrijk. Antonisse mag zich al sinds 2010 PSV'er noemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie