Buitenspel: Kraay noemt Letschert AZ-baas, Stengs, Wijndal en Boadu liggen dubbel

Buitenspel: Kraay noemt Letschert AZ-baas, Stengs, Wijndal en Boadu liggen dubbel

11-08-2021 09:35 Laatste update: 09:42
51

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Stengs, Wijndal en Boadu liggen dubbel om Kraay jr.
ESPN-analist Hans Kraay junior genoot vorig seizoen met volle teugen van Sam Beukema bij Go Ahead Eagles, maar denkt dat zijn favoriet het niet makkelijk gaat krijgen bij AZ. Eén van zijn concurrenten is Timo Letschert, volgens Kraay de chef van de ploeg. "Timo Letschert is de baas op het trainingsveld. Niet Wijndal, niet Stengs, niet Boadu (de twee laatstgenoemden zijn inmiddels vertrokken, red.). Timo Letschert is daar de baas. Als de training is afgelopen, zegt hij: hé jij, Wijndal, geef mij eens eventjes vijftien voorzetten, eens eventjes kijken of er zes aankomen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

De genoemde Stengs, Boadu en Wijndal weten niet wat ze horen, getuige hun reacties op het Instagram-account van ESPN. 'Dit is nieuw voor me', lacht Wijndal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie