Slot schrikt: Iedereen binnen Feyenoord zal hier afstand van nemen

Slot schrikt: "Iedereen binnen Feyenoord zal hier afstand van nemen"

11-08-2021 16:35 Laatste update: 17:24
129

Arne Slot vindt het jammer dat er min of meer al rekening gehouden wordt met bedreigingen na een controversiële transfer. Hij reageert daarmee andermaal op de situatie rond Steven Berghuis, die bedreigd is en aangifte heeft gedaan.

Slot maakte Berghuis kort mee bij Feyenoord. Hij vindt de bedreigingen walgelijk. "Je schrikt wel als je het leest, maar in de huidige tijd is het vervelend genoeg dat je het al kunt verwachten. Zonder het goed te praten, want ik vind het verschrikkelijk. Niet alleen voor hem, maar ook voor zijn gezin. Dat keur ik te allen tijde volledig af", zegt Slot op de persconferentie van Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Het gaat Slot te ver om alle supporters van Feyenoord tot de orde te roepen. "Dan scheer je namelijk iedereen over één kam. Iedereen binnen Feyenoord zal hier afstand van nemen."

Ajax en Feyenoord nemen het op 19 december, uitgerekend op de verjaardag van Berghuis, tegen elkaar op. Slot is niet bezig met wat er mogelijk te gebeuren staat.  "Je moet van week tot week kijken. En wij nu misschien wel om de drie dagen. Met die wedstrijd ben ik dus totaal nog niet bezig."