Perez ziet gemiste kans Feyenoord: 'Nu gaat hij naar club in puinhoop, zo zonde'

Perez ziet gemiste kans Feyenoord: 'Nu gaat hij naar club in puinhoop, zo zonde'

12-08-2021 09:14
116

Kenneth Perez vindt het enorm jammer dat Joshua Zirkzee komend seizoen niet voor Feyenoord speelt. De Deen plaatst vraagtekens bij de keuzes van de twintigjarige spits, die komend seizoen door Bayern München wordt verhuurd aan Anderlecht.

Feyenoord hoopt zich ondertussen nog altijd te versterken met een spits. "Mijn optie was Zirkzee", stelt Perez bij ESPN. "Ik vind het ook zo zonde voor die jongen zelf. Hij gaat nu naar een club in puinhoop. Waarom zeggen hij en zijn zaakwaarnemer niet: we gaan naar Feyenoord." Hans Kraay junior vraagt zich dat ook af. "Wat is daar gebeurd? Ik ken zijn vader, dat is een schat van een man die helemaal Feyenoord-gek is."

"Dan gaat die jongen eerst naar Parma en nu weer naar Anderlecht", vervolgt Perez. "En straks naar weet ik niet wat. Man, wat is het toch zonde van zo'n jongen." Marciano Vink denkt ook dat Zirkzee een versterking was geweest voor de Rotterdammers. "Hij zou echt de held kunnen worden van Feyenoord. Hij kan de verlosser zijn. Hij kan degene zijn die er twintig inlegt en Het Legioen erachter krijgt."