'Insigne en Napoli liggen op ramkoers: Internazionale gaat voor transfercoup'

'Insigne en Napoli liggen op ramkoers: Internazionale gaat voor transfercoup'

12-08-2021 09:32
13

Lorenzo Insigne staat mogelijk voor een pikante transfer: de Italiaanse international kan de overstap maken naar Internazionale. Dat meldt Gianluca Di Marzio, nu Insigne met Napoli geen akkoord bereikt over een contractverlenging.

De dertigjarige aanvaller steggelt al enige tijd met I Partenopei over de voorwaarden in zijn nieuwe contract. Er zou tijdens de onderhandelingen wrijving zijn ontstaan tussen hem en de flamboyante voorzitter Aurelio De Laurentiis. Insigne zou niet tevreden zijn over het aanbod van 3,5 miljoen euro per seizoen en zet in op minstens zes miljoen. Momenteel verdient hij al zo'n vijf miljoen plus bonussen in het Stadio Diego Armando Maradona.

Inter ziet daardoor zijn kans schoon en denkt aan een verrassende coup, weet Di Marzio. De Nerazzurri spraken al met de zaakwaarnemer van Insigne en onderzoeken nu of een bod kans van slagen heeft. De linksbuiten zou deze zomer voor ongeveer 25 miljoen euro mogen vertrekken van Napoli, dat hem anders volgend jaar gratis dreigt kwijt te raken.

Inter staat op het punt om afscheid te nemen van Romelu Lukaku, die voor 115 miljoen de overstap maakt naar Chelsea. Eerder werd Achraf Hakimi al voor 60 miljoen verkocht aan Paris Saint-Germain. Bovendien is Lautaro Martínez volgens Engelse media op weg naar Tottenham Hotspur voor een kleine 70 miljoen. De Milanezen willen zich onder meer versterken met Denzel Dumfries, Edin Dzeko en Duván Zapata.