ESPN-analist Vink tipt Dalmau en zorgt voor opschudding bij Feyenoord-supporters

ESPN-analist Vink tipt Dalmau en zorgt voor opschudding bij Feyenoord-supporters

Een transfersuggestie van ESPN-analist Marciano Vink zorgt voor reuring onder Feyenoord-supporters. De oud-voetballer besprak met collega's Kenneth Perez en Hans Kraay jr. potentiële spitsen voor Feyenoord en liet de naam van Adrián Dalmau (FC Utrecht) vallen.

"Dalmau huren van Utrecht, zou dat geen optie zijn? Die verpietert daar nu op de bank", zei Vink in De Ultieme Voorbeschouwing van ESPN. "Dat zou voor Feyenoord toch best een goede speler kunnen zijn? Dat ze die huren en die jongen weer aan spelen toekomt. Zoiets, daar moet je naar kijken."

De transfersuggestie van Vink zorgt voor opschudding bij trouwe Feyenoord-fans. 'Nu vind ik Vink een uitstekende analist, maar als je gaat suggereren dat een bankzitten van Utrecht een goede optie voor de basis van Feyenoord is, ga ik daar toch weer sterk aan twijfelen', luidt één van de verbaasde reacties.

Dalmau maakte twee jaar geleden - in ruil voor de latere Eredivisie-topscorer Cyriel Dessers - de overstap van Heracles Almelo naar FC Utrecht. Sindsdien kwakkelt hij met blessures en wist hij weinig potten te breken in Stadion Galgenwaard. In de voorbereiding krijgt de 27-jarige Spanjaard wel een serieuze kans, maar het is nog de vraag of trainer René Hake hem in de basis zet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s