Feyenoord heeft nieuwe jongste debutant ooit: 'Ze vergelijken me vaak met Pogba'

Feyenoord heeft nieuwe jongste debutant ooit: 'Ze vergelijken me vaak met Pogba'

Gepubliceerd: donderdag 12 augustus 2021 om 22:23do 12-08-2021 om 22:23

Lennard Hartjes (foto) en Antoni Milambo debuteerden donderdagavond in het eerste elftal van Feyenoord. De twee middenvelders mochten hun eerste minuten maken van trainer Arne Slot en Milambo werd zelfs de jongste debutant ooit voor Feyenoord.

Toen de zestienjarige Milambo met nog een kwartier op de klok in mocht vallen, wist hij al dat hij de jongste Rotterdamse debutant ooit zou zijn. "De jongens in de kleedkamer wisten er al van en ze hadden het me verteld", zei hij na afloop tegenover ESPN. "Wijnaldum was de vorige, dat is wel een aardige speler. Wie mijn voorbeeld is? Veel mensen vergelijken mij met Pogba."

Ook Hartjes mocht zijn officiële debuut in het eerste elftal maken en heeft een speler waar hij graag naar kijkt. "Ik hou Frenkie de Jong wel een beetje in de gaten en probeer dus ook gewoon mijn ding te doen. Inspelen, wegdraaien, dat is mijn speelstijl. Ik was in het begin een beetje zenuwachtig omdat het anders was dan een vriendschappelijke wedstrijd, maar ik heb er wel van genoten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws