Álvarez-bod van 20 miljoen 'geen issue' voor Ten Hag: Dat boek kunnen we sluiten

Álvarez-bod van 20 miljoen 'geen issue' voor Ten Hag: "Dat boek kunnen we sluiten"

14-08-2021 23:33 Laatste update: 15-08-2021 11:18
157

Ajax-trainer Erik ten Hag ging al eens voor een tussentijds vertrek van Edson Álvarez liggen en is opnieuw niet van plan om de Mexicaan te laten vertrekken. Vorig seizoen was Valencia geïnteresseerd, ditmaal is Stade Rennes in de markt, maar het standpunt van ten Hag blijft onveranderd.

De Telegraaf meldde vrijdagavond zelfs dat de Fransen twintig miljoen euro over hebben voor Álvarez. Ten Hag maakt echter duidelijk dat Stade Rennes geen illusies hoeft te koesteren. "Wat mij betreft is het geen isssue. Dat boek kunnen we sluiten. Edson Álvarez speelt dit jaar bij Ajax", aldus Ten Hag na de 5-0 zege op NEC – waarin de Mexicaan 76 minuten meespeelde – in gesprek met de NOS.

Álvarez kwam in 2019 voor vijftien miljoen euro over van Club América en had het in zijn eerste anderhalve seizoen moeilijk in Amsterdam, mede door privéomstandigheden: de 43-voudig international kon zijn gezin niet over laten komen. In de tweede helft van het vorige seizoen bloeide Álvarez – in eerste instantie gehaald als opvolger van Matthijs de Ligt – echter op en veroverde hij zijn plekje op het Ajax-middenveld.