Update: Abraham arriveert in Rome, Fabrizio Romano maakt transfersom bekend

Update: Abraham arriveert in Rome, Fabrizio Romano maakt transfersom bekend

Gepubliceerd: zondag 15 augustus 2021 om 13:14zo 15-08-2021 om 13:14

Laatste update: zondag 15 augustus 2021 om 13:15zo 15-08-2021 om 13:15

Chelsea zwaait Tammy Abraham zo goed als zeker uit. De aanvaller staat op het punt om de overstap te maken naar AS Roma, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano van Sky Sport Italia. 

Het zou gaan om een permanente deal. In een eerder stadium werd verwacht dat Abraham op huurbasis de stap naar Roma zou maken, maar het lijkt te gaan om een definitieve overstap. Wel heeft Chelsea een clausule opgenomen in de onderhandelingen, waardoor het Abraham vanaf juni 2023 voor tachtig miljoen euro terug kan kopen.

Abraham wordt zondag medisch gekeurd bij Roma. Mocht die keuring geen problemen aan het licht brengen dan gaat hij zijn handtekening zetten onder een contract bij de club uit Rome. Abraham lijkt niet de enige aanvaller te zijn die vertrekt: de transfers van Michy Batshuayi naar Besiktas en Ike Ugbo naar KRC Genk zijn ook zo goed als afgerond, meldt Romano.

Update: Alleen een medische keuring kan de overgang van Tammy Abraham van Chelsea naar AS Roma nog in de weg staan. Met de transfer is een bedrag van 40 miljoen euro gemoeid. Dit bedrag kan door bonussen verder oplopen naar 45 miljoen euro. Chelsea heeft een terugkoopclausule van tachtig miljoen euro bedongen die ingaat vanaf juni 2023. Abraham gaat naar verluidt tussen de vier en vijf miljoen euro per jaar verdienen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws