'Heb diverse Eredivisie-clubs op Aursnes geattendeerd, maar niemand hapte toe'

'Heb diverse Eredivisie-clubs op Aursnes geattendeerd, maar niemand hapte toe'

Gepubliceerd: zondag 15 augustus 2021 om 08:26zo 15-08-2021 om 08:26

Regi Blinker is te spreken over het 'nieuwe Feyenoord' onder trainer Arne Slot. Waar voorganger Dick Advocaat zijn ploeg behoudend en voorzichtig liet spelen, zoekt Slot met zijn elftal juist de aanval. Blinker is daarnaast tevreden over de transfers van Feyenoord tot nu toe.

"Ik heb het er met andere Feyenoorders ook al over gehad. Dit vernieuwde Feyenoord geeft een goed gevoel", begint Blinker in gesprek met de NOS. "Het valt nu nog niet te voorspellen wat voor een seizoen het voor Feyenoord gaat worden. Het belangrijkste is dat ik een verandering zie ten opzichte van de afgelopen jaren. Het is allemaal een stuk aanvallender."

Blinker merkt dat er in De Kuip een andere sfeer hangt, nu Slot de trainer is. "Onder Advocaat was het toch wat meer behoudend en iedereen kent de geluiden nog dat niet alle spelers zijn systeem zagen zitten. De aankopen stellen tot nu toe niet teleur met Guus Til, Gernot Trauner en Alireza Jahanbakhsh."

Ook Fredrik Aursnes heeft inmiddels de overstap gemaakt naar Rotterdam. Een goede zet van Feyenoord, stelt Blinker, die de Noor anderhalf jaar geleden al in het vizier had. "Ik heb toen diverse Eredivisie-clubs op Aursnes geattendeerd, maar niemand hapte destijds toe. Ik verwacht best veel van hem. Hij is bewegelijk, heeft een goede pass en tackle in huis en een grote wil om te winnen. Het zou mooi zijn als Feyenoord weer echt een geduchte tegenstander in de Eredivisie kan worden. Meer strijd tussen de clubs, dat wil iedereen toch?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws