Lukaku geraakt door negatieve reacties Inter-fans: 'Kans van mijn leven'

Lukaku geraakt door negatieve reacties Inter-fans: 'Kans van mijn leven'

15-08-2021 12:32
34

Romelu Lukaku heeft via social media afscheid genomen van de fans van Internazionale. Hij bedankt de aanhang van de Nerazzurri voor de voorbije twee seizoenen, maar hoopt ook dat de fans begrijpen dat hij nu voor Chelsea kiest. 

De fans van Inter reageerden zeer teleurgesteld op de overgang van Lukaku naar Chelsea. De Belg heeft een bericht de wereld ingestuurd waarin hij terugblikt op zijn tijd bij de club.

Wedden

Meer odds

'Bedankt om van me te houden als één van jullie', geeft hij aan. 'Bedankt om mij en m'n familie een thuis te geven in Milaan. Bedankt voor de dagelijkse onvoorwaardelijke steun en liefde. Bedankt om me na het eerste seizoen nóg meer te motiveren', schrijft hij onder meer.

De negatieve reacties over zijn transfer raken hem wel. 'Ik hoop dat jullie mijn beslissing om naar Chelsea te gaan begrijpen. Dit is de kans van m'n leven en ik denk dat het op dit moment in mijn carrière de kans is waarvan ik altijd droomde. Eén ding weet ik zeker, en dat is dat ik altijd en Interista zal zijn. Zonder jullie zou ik niet de speler of man zijn die ik vandaag ben. Bedankt uit de grond van mijn hart', besluit de spits.