LIVE: waardeloze middag voor pover Willem II, Feyenoord wint met 0-4 (gesloten)

LIVE: waardeloze middag voor pover Willem II, Feyenoord wint met 0-4 (gesloten)

15-08-2021 18:07 Laatste update: 20:30
201

AZ, PSV en Ajax hebben zaterdag al kleur bekend, nu is het laatste lid van de top-vier aan de beurt. Feyenoord heeft tijdens het voorseizoen opvallend grote stappen gezet en trapt het Eredivisie-seizoen af tegen Willem II: de wedstrijd begint om 16.45 uur en VoetbalPrimeur doet live verslag.

De scepsis was groot toen Feyenoord zich in de Conference League voorbij FC Drita worstelde, maar inmiddels lijkt er iets moois te ontstaan in De Kuip. Atlético Madrid werd verslagen in De Kuip en het Zwitserse FC Luzern kreeg in de volgende Conference League-voorronde geen poot aan de grond. Trainer Arne Slot en zijn mannen mogen nu proberen af te rekenen met het Zweedse IF Elfsborg, maar spelen dus eerst tegen Willem II.

Wedden

Meer odds

De hemelbestormer van het seizoen 2019/2020 was vorig jaar al vroeg klaar in Europa en viel ver terug in de Eredivisie: pas op het allerlaatste moment wist Willem II lijfsbehoud veilig te stellen. Trainer Zeljko Petrovic is vervangen door Fred Grim. Clubicoon Jordens Peters is gestopt en smaakmakers Mike Trésor en Vangelis Pavlidis zijn uitgevlogen; de nieuwe aanwas bestaat uit de Scandinaviërs Ulrik Jenssen, Emil Bergström en Max Svensson.