Feyenoord Transfermarkt onthult lage transfersom voor aanwinst Aursnes

Feyenoord Transfermarkt onthult lage transfersom voor aanwinst Aursnes

Gepubliceerd: zondag 15 augustus 2021 om 15:28zo 15-08-2021 om 15:28

Feyenoord heeft niet de hoofdprijs hoeven betalen om Fredrik Aursnes over te nemen van Molde FK. De Noorse middenvelder, die nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar had in Noorwegen, heeft nog geen half miljoen euro gekost.

Technisch directeur Frank Arnesen moest een contract voor een half jaar afkopen en heeft daarvoor 450.000 euro neergeteld. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. Daarmee is de komst van Aursnes, die zondagmiddag zijn basisdebuut maakt in de competitie-opener bij Willem II, geen financiële aanslag voor de Rotterdammers geweest.

Aursnes landde maandag in Nederland, onderging dinsdag een medische keuring in Rotterdam en zette aansluitend zijn handtekening onder een driejarig contract. Hij gaat in De Kuip met rugnummer 17 spelen.

Aursnes is na rechtsback Marcus Pedersen de tweede speler van Molde FK die voor Feyenoord kiest. De nieuwste versterking van de Rotterdamse club kwam in de afgelopen seizoenen tot 193 officiële wedstrijden, waarin hij 20 keer scoorde en 32 keer een assist gaf. Dit jaar maakte Aursnes zijn debuut voor het nationale team van Noorwegen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws