'Barcelona maakt schaduwlijst voor Koeman en denkt aan vrienden van Arsenal'

'Barcelona maakt schaduwlijst voor Koeman en denkt aan vrienden van Arsenal'

15-08-2021 16:38
25

Wilde geruchten uit Catalonië: FC Barcelona denkt aan Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette, aldus Diario Sport. De twee spitsen van Arsenal - goede vrienden - gelden als potentiële opvolgers van Martin Braithwaite.

Het is geen geheim dat Ronald Koeman in de laatste weken van de transferperiode graag een aanvaller ziet komen, maar de financiële problemen in Camp Nou maken het onmogelijk om die wens in te willigen. Toch is er een sluiproute: als Braithwaite vertrekt, kan Barcelona zich zomaar versterken met Aubameyang of Lacazette.

De twee aanvallers van Arsenal staan op een schaduwlijst bij Barcelona, meldt Sport zondag. Zowel Aubameyang als Lacazette zou 'dolgraag' de overstap maken, maar het is de vraag of Arsenal bereid is mee te werken. Aubameyang ligt nog twee jaar vast, Lacazette loopt in de zomer van 2022 uit zijn contract.

De komst van Aubameyang of Lacazette is alléén mogelijk als Barcelona erin slaagt Braithwaite te verkopen. Door de concrete interesse van West Ham United lijkt de noodlijdende grootmacht te mogen hopen op een mooie transfersom. De vraagprijs is volgens Spaanse media vastgesteld op vijftien miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie