Toeschouwer Kane ziet saillante wedstrijd: Spurs legt Man City over de knie

Toeschouwer Kane ziet saillante wedstrijd: Spurs legt Man City over de knie

15-08-2021 19:21
35

Tottenham Hotspur heeft meteen een statement gemaakt op de eerste speeldag van het nieuwe Premier League-seizoen. Manchester City kreeg in Noord-Londen met 1-0 klop.

Met Steven Bergwijn in de basis maakte Tottenham een zeer frisse indruk. Het team, dat dit seizoen getraind gaat worden door Nuno Espirito Santo, hield gelijke tred met Manchester City en gaf de regerend landskampioen uitstekend partij. City kon weinig goede kansen bij elkaar spelen en kreeg in de tweede helft het deksel op de neus.

Wedden

Meer odds

Na een actie door het centrum van Steven Bergwijn eindigde de bal bij Son Heung-Min, die de trekker overhaalde en het Tottenham Hotspur Stadium in vuur en vlam zette. Even later had Bergwijn zelf voor de 2-0 moeten zorgen, maar hij miste. Dat kwam de Londense ploeg uiteindelijk niet duur te staan.

In de slotfase bleef Spurs namelijk overeind en boekte daarmee een zeer belangrijke overwinning. Het bewijst dat het dit seizoen een ploeg is om rekening mee te houden en dat het ook zonder Harry Kane, die buiten de selectie werd gehouden vanwege de belangstelling die tegenstander City in hem heeft, van een topclub kan winnen.