Piqué over Memphis: 'Hij vertelde me dat zijn assist er één was uit dankbaarheid'

Piqué over Memphis: 'Hij vertelde me dat zijn assist er één was uit dankbaarheid'

16-08-2021 08:31
42

Gerard Piqué maakte zondagavond de openingstreffer voor FC Barcelona in de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad, met dank aan uitgerekend Memphis Depay. De verdediger leverde eerder een aanzienlijk deel van zijn salaris in, waardoor de Oranje-international ingeschreven kon worden voor La Liga.

"Na de goal vertelde Memphis me dat zijn assist er één was uit dankbaarheid omdat hij met mijn hulp geregistreerd kon worden", vertelde Piqué na afloop van de wedstrijd via zijn onlangs geopende Twitch-kanaal. Door het loonoffer van de verdediger kon naast Memphis ook Eric Garcia worden ingeschreven voor de Spaanse competitie.

Wedden

Meer odds

Tijdens zijn sessie op Twitch ging Piqué ook in op het vertrek van Lionel Messi naar PSG. "Natuurlijk is het erg lastig voor iedereen. Ik ken Leo al sinds mijn dertiende en hij heeft ons allemaal beter gemaakt. We moeten het nu accepteren en allemaal een stap naar voren zetten", aldus Piqué.

Na de gewonnen competitiewedstrijd tegen Real Sociedad staat komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao op het programma voor de ploeg van Ronald Koeman.