Verrassende transfer in de maak: Giakoumakis mogelijk op weg naar Duitsland

Verrassende transfer in de maak: Giakoumakis mogelijk op weg naar Duitsland

Gepubliceerd: maandag 16 augustus 2021 om 11:50ma 16-08-2021 om 11:50

Laatste update: maandag 16 augustus 2021 om 11:54ma 16-08-2021 om 11:54

Nieuws uit Venlo: Giorgos Giakoumakis ruilt VVV-Venlo mogelijk in voor Werder Bremen. De clubs zijn met elkaar in gesprek.

Dat Giakoumakis niet met VVV de Keuken Kampioen Divisie in zou gaan, was al min of meer duidelijk. De afgelopen periode hebben verschillende clubs hun interesse kenbaar gemaakt in Limburg, waaronder FC Basel. Ook zou hij aangeboden zijn bij het Italiaanse Venezia.

Maar Giakoumakis is dit seizoen mogelijk te bewonderen in de 2. Bundesliga. Van een definitief akkoord is nog geen sprake, maar de kans is aanwezig dat hij naar Duitsland gaat. Werder Bremen voldoet echter nog niet aan de vraagprijs van VVV en van een persoonlijk akkoord is ook nog geen sprake.

Technisch manager Stan Valckx kon tegenover VoetbalPrimeur inhoudelijk niets zeggen over de stand van zaken tussen VVV en Werder, dat ook nog in een andere spits geïnteresseerd schijnt te zijn. Hoewel er nog geen definitief akkoord is, verwachten Duitse en Griekse bronnen dat het wel goedkomt. Giakoumakis' zaakwaarnemer Giannis Emmanouilidis was niet bereikbaar voor commentaar.

Giakoumakis heeft bij VVV nog een contract tot 2022. Hij scoorde het afgelopen seizoen 26 keer.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws