ED en VI komen terug op Doan-nieuws en maken geïnteresseerde Duitse clubs bekend

ED en VI komen terug op Doan-nieuws en maken geïnteresseerde Duitse clubs bekend

16-08-2021 18:14
49

Ritsu Doan staat in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, Hannover 96 en 1. FSV Mainz 05, maar de clubs vinden de vraagprijs van PSV tot op heden te hoog. De Eindhovenaren willen naar verluidt 6,5 miljoen euro ontvangen voor de Japanner.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Het lijkt aannemelijk dat Doan voor het einde van de transferperiode vertrekt uit Eindhoven, aangezien hij niet in de basis staat. De 23-jarige middenvelder maakte vorig seizoen indruk, toen hij door PSV werd uitgeleend aan Arminia Bielefeld. Ook op de Olympische Spelen maakte Doan indruk.

Van trainer Roger Schmidt hoeft Doan niet te vertrekken, maar met Noni Madueke en Mario Götze als concurrenten weet hij dat het moeilijk gaat worden om regelmatig speeltijd te krijgen dit seizoen. Hij staat daarom open voor een vertrek, met Hannover 96, Eintracht Frankfurt en Mainz 05 als belangrijkste gegadigden. Vooral Mainz zou Doan al lang op het oog hebben, maar er moeten eerst spelers verkocht worden voordat er tot koop over kan worden gegaan.