'Giakoumakis zet hoog en in vraagt hoog salaris aan Werder Bremen'

'Giakoumakis zet hoog en in vraagt hoog salaris aan Werder Bremen'

16-08-2021 21:15 Laatste update: 21:37
59

Een transfer van Giorgos Giakoumakis naar Werder Bremen is geen abc'tje. De Duitse club is er nog niet uit met VVV-Venlo, maar de Griekse spits vraagt ook een hoog jaarsalaris.

Dat meldt BILD. De Duitse boulevardkrant meldt dat Giakoumakis inzet op 700.000 euro per jaar, netto. Werder verkocht deze zomer een aantal spelers, maar moet door de degradatie desondanks op de kleintjes letten en is niet bereid om aan het verzoek van het kamp-Giakoumakis te voldoen.

Werder heeft een bod van om en nabij de twee miljoen euro exclusief bonussen gedaan, maar VVV ziet nog geen reden om te accepteren. De club zette aanvankelijk in op vijf miljoen euro. Door de degradatie zal de club echter flink wat water bij de wijn moeten doen.

"Ik kan bevestigen dat er interesse is, maar er zijn meerdere dingen gaande", zei zaakwaarnemer Giannis Emmanouilidis tegen VoetbalPrimeur. "We gaan het zien, meer kan ik er niet over zeggen. Op dit moment is er nog geen akkoord. Werder Bremen is een grote club, dat zou goed voor hem zijn."