Fabrizio Romano kondigt Juventus-deal alvast aan: '35 miljoen voor EK-revelatie'

Fabrizio Romano kondigt Juventus-deal alvast aan: '35 miljoen voor EK-revelatie'

17-08-2021 16:08 Laatste update: 16:17
Serie A 10 Reacties

EK-revelatie Manuel Locatelli maakt de overstap van Sassulo naar Juventus. La Vecchia Signora heeft de deal nog niet bevestigd, maar transferspecialist Fabrizio Romano heeft de middenvelder al in een zwart-wit shirt gespot.

Locatelli maakte op 7 september zijn debuut als international, in een Nations League-wedstrijd tegen Nederland. Na een sterk seizoen met Sassuolo dwong hij ook een EK-selectie af en viel hij op met twee doelpunten in de poulewedstrijd tegen Zwitserland. In de loop van het toernooi verloor hij wel zijn basisplek, al kreeg Locatelli in de finale tegen Spanje nog 24 minuten speeltijd.

Zijn transfer naar Juventus is voor hem de kroon op een gedenkwaardige zomer. De vorig seizoen onttroonde Serie A-heerser zat al langere tijd achter Locatelli aan en heeft nu doorgedrukt: in ruil voor 35 miljoen euro plus bonussen is de middenvelder voor vijf jaar vastgelegd door De Oude Dame. Het is voor Juventus de eerste transfer van betekenis, met de start van het Serie A-seizoen op komst. De ploeg van de teruggekeerde Massimiliano Allegri gaat zondag op bezoek bij Udinese.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s