Trauner burgert in: 'Are we Rotterdam guys? En dan: ja, kun je dat niet horen?'

Trauner burgert in: 'Are we Rotterdam guys? En dan: ja, kun je dat niet horen?'

Gepubliceerd: woensdag 18 augustus 2021 om 13:21wo 18-08-2021 om 13:21

Feyenoord-aanwinst Gernot Trauner heeft lachend kennisgenomen van de lovende woorden van teamgenoot Bryan Linssen. De Oostenrijkse verdediger werd omschreven als een 'kale kletser', die 'overal invliegt'.

Trauner werd in gesprek met de Feyenoord-kanalen geconfronteerd met zijn nieuwe bijnaam. "Ik weet niet: wat betekent het?", lacht de bij LASK Linz opgepikte Abwehrchef. "Kale kletser? Ik geloof dat het iets met mijn haar te maken heeft..."

De vijfvoudig international van Oostenrijk burgert sowieso in razend tempo in. Na gewonnen wedstrijden probeert hij mee te doen aan het traditionele 'Komen wij uit Rotterdam'. "Ja, ik heb er wel over gehoord. Are we real Rotterdam guys? En dan antwoorden wij: ja, kun je dat niet horen? Ik doe mijn best, maar het is op dit moment nog niet zo makkelijk, haha."

De eerste weken in Nederland verlopen voortvarend voor Trauner: na zijn komst is het gaan draaien bij Feyenoord, dat indruk maakte tegen FC Luzern en Willem II. Nu mag er met het Zweedse Elfsborg gestreden worden om een ticket voor de Conference League-groepsfase. "Ik ben gewend aan deze manier van spelen, dat maakt het makkelijker", aldus Trauner. "De sfeer in het team is goed en ik heb het idee dat de mensen blij zijn met onze prestaties."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws