Vitesse-spoeling blijft dun, ondanks aanwezigheid Bazoer en rentree Tannane

Vitesse-spoeling blijft dun, ondanks aanwezigheid Bazoer en rentree Tannane

18-08-2021 13:56 Laatste update: 14:24
22

Vitesse heeft zijn wedstrijdselectie voor het Conference League-duel met Anderlecht bekendgemaakt. Ondanks de rentree van een aantal belangrijke spelers blijven de personele problemen achterin aanhouden.

Trainer Thomas Letsch kon zondag tegen PEC Zwolle al geen beroep doen op centrale verdedigers Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen – die nu opnieuw moeten passen – en zag ook nog eens Riechedly Bazoer uitvallen. De libero behoort echter tot de wedstrijdselectie voor het bezoek aan Brussel. Hetzelfde geldt voor Eli Dasa, die in Zwolle zijn eerste minuten van het seizoen maakte na een blessure.

Vitesse gaat met in totaal 22 spelers op pad, inclusief de niet inzetbare Doekhi. Smaakmaker Oussama Tannane moest de vorige wedstrijden tegen Dundalk en PEC missen, maar kan tegen Anderlecht zijn rentree maken. Loïs Openda en nieuwkomer Romaric Yapi zitten nog een schorsing uit.

Anderlecht en Vitesse trappen donderdag om 20.00 uur af. De return in Arnhem is één week later en begint om 19.00 uur: na die wedstrijd is duidelijk wie van de twee zich mag melden in de Conference League-poulefase.