Speler Jong Ajax wilde niet naar Zwolle: 'Ik moest maar naar Amsterdam komen'

Speler Jong Ajax wilde niet naar Zwolle: 'Ik moest maar naar Amsterdam komen'

18-08-2021 17:35 Laatste update: 17:55
155

PEC Zwolle heeft onlangs een speler van Jong Ajax afgezegd, vertelt technisch directeur Mike Willems (foto rechts). Hij kreeg niet het gevoel dat de speler geïnteresseerd was in een overstap naar Zwolle.

Willems mikt alleen op spelers die écht oren hebben naar PEC. "Ja, daarom heb ik laatst ook een speler van Jong Ajax afgezegd. Die had geen zin om naar Zwolle te komen rijden voor een gesprek. Ik moest maar naar Amsterdam komen, zei hij. Daarmee toon je niet het enthousiasme dat ik bij een potentiële speler van onze club wil zien", zegt Willems tegen de Stentor.

PEC heeft serieuze interesse (gehad) voor Sontje Hansen, maar het is niet duidelijk of hij ook degene is waar Willems op doelt. Hansen speelt bij de beloftenploeg van John Heitinga en Ajax heeft voor zover bekend nog niet besloten of hij verhuurd mag worden of niet. Mogelijk wordt daar in de laatste week van de transferperiode meer duidelijk over.

Ook Kjell Scherpen stond in de belangstelling van PEC. "Hij wilde wel, maar hij nam, net als Ajax, maar geen beslissing. En ja, dan houdt het een keer op. En Lamprou wilde wel heel graag. Zoals Dwight Lodeweges en Kastaneer ook niet lang hoefden na te denken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie