MVV loopt speler ná akkoord alsnog mis: 'Onredelijke en onaanvaardbare eis'

MVV loopt speler ná akkoord alsnog mis: 'Onredelijke en onaanvaardbare eis'

18-08-2021 18:35
45

MVV dacht helemaal rond te zijn met Hüseyin Dogan, maar grijpt alsnog mis. De speler kwam op het laatste moment met een 'onredelijke, ongebruikelijke en onaanvaardbare eis'.

Volgens MVV waren de club en Dogan afgelopen vrijdag akkoord over een contract voor twee seizoenen. Afgelopen weekend kwam hij met een aanvullende eis: een transfervrij vertrek in de winter. 'MVV wenste daar niet in mee te gaan, waardoor de overstap nu afketst. MVV is zwaar teleurgesteld in deze handelwijze. De club was al weken in gesprek met de aanvaller en was bereid financieel de nek uit te steken om hem binnen te halen. Daarvoor werd onder andere ook financiële steun vanuit de donateurs van supportersinitiatief Veer Zien MVV ingezet, omdat MVV ervan overtuigd was dat Dogan een meerwaarde zou zijn voor de club', laat MVV weten.

Dogan was ook al medisch gekeurd door MVV. 'Wat nog restte was de feitelijke ondertekening van het contract. Op verzoek van Dogan werd dituitgesteld naar maandag, waar de ondertekening had moeten plaatsvinden in het bijzijn van zijn zakelijke entourage en zijn vader. Daarna zou er een perspresentatie zijn, waarvoor lokale en regionale pers reeds was uitgenodigd. De plotselinge eis om transfervrij te kunnen vertrekken in de winterstop gooit nu echter roet in het eten. Daarmee is een akkoord alsnog van de baan.'

En dus moet MVV op zoek naar een andere aanvaller. De kans is groot dat die uit Griekenland komt. MVV heeft goede hoop op het vastleggen van Christos Giousis van AEK Athene. Giousis trainde al mee met MVV.