Giakoumakis stapt samen met gezin en zaakwaarnemer in de auto naar Bremen

Giakoumakis stapt samen met gezin en zaakwaarnemer in de auto naar Bremen

18-08-2021 21:56 Laatste update: 22:00
35

Giorgos Giakoumakis heeft woensdag onderhandeld met Werder Bremen. De spits van VVV-Venlo is naar Noord-Duitsland gereden voor gesprekken met de club uit de 2. Bundesliga.

Werder Bremen en Celtic zijn vooralsnog het meest concreet voor Giakoumakis. Beide clubs hebben al op hem geboden, maar het is nog niet duidelijk wie de beste papieren heeft. Celtic lijkt Giakoumakis een hoger salaris te kunnen bieden.

Maar dat de Griekse spits met zijn zaakwaarnemer en gezin naar Bremen is gereden, geeft aan dat hij openstaat voor een overstap naar Duitsland. Desondanks voldoet het persoonlijke aanbod van Werder nog niet. BILD meldde eerder deze week dat Giakoumakis 700.000 euro netto per jaar vraagt aan de club. Giakoumakis heeft de knoop nog niet doorgehakt, maar Werder is volgens Duitse bronnen positief gestemd.

Een akkoord met VVV lijkt er nog niet te zijn. De club zet naar verluidt in op een bedrag van 3,5 miljoen euro. Dat is minder dan de vijf miljoen die VVV eerder wenste, maar door de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie heeft de Limburgse club een minder goede onderhandelingspositie.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie