Arnesen bevestigt: 'Maar moeten wel voorwaarden zijn die wij acceptabel vinden'

Arnesen bevestigt: 'Maar moeten wel voorwaarden zijn die wij acceptabel vinden'

Gepubliceerd: donderdag 19 augustus 2021 om 07:16do 19-08-2021 om 07:16

Feyenoord verlengde woensdag het contract van doelman Justin Bijlow en wist na Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Orkun Kökcü opnieuw een jonge speler voor langere tijd aan zich te binden. Lutsharel Geertruida wordt idealiter de volgende in dat rijtje, bevestigt technisch directeur Frank Arnesen.

Feyenoord brak in een eerder stadium de gesprekken met de verdediger af, omdat vraag en aanbod te ver uit elkaar lagen. Het Algemeen Dagblad meldde in reactie op de contractverlenging van Bijlow echter dat Feyenoord het nu opnieuw wil proberen.

Arnesen bevestigt dit voornemen. "We blijven het proberen met Lutsharel", laat hij weten aan De Telegraaf. De Deen plaatst echter een belangrijke kanttekening. "Het moet wel gaan tegen de voorwaarden die wij acceptabel vinden. Dat het moeilijker is bij hem dan bij de anderen, komt ook omdat het contract van Geertruida aan het eind van het seizoen afloopt."

Geertruida heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld, vanwege een blessure die hij in het voorjaar opliep. De rechts en centraal achterin inzetbare verdediger kan naar verwachting in oktober zijn rentree maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws