Slot: 'Of Frank Arnesen moet iets achterhouden, maar dat geloof ik niet'

Slot: 'Of Frank Arnesen moet iets achterhouden, maar dat geloof ik niet'

19-08-2021 08:12 Laatste update: 08:16
65

Feyenoord-directeur Frank Arnesen mag nog aan de bak in de slotweken van de transferperiode. De Stadionclub is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits dan wel buitenspeler.

Trainer Arne Slot is met Bryan Linssen als gelegenheidsspits aan het seizoen begonnen en heeft alleen Róbert Bozeník en Naoufal Bannis achter de hand. Ook op de flanken is de spoeling dun, met Linssen, Alireza Jahanbakhsh en Luis Sinisterra als opties: Aliou Baldé is nog geblesseerd en Christian Conteh is net verhuurd aan het Duitse SV Sandhausen. "Een buitenspeler en een spits zouden welkom zijn", wordt trainer Arne Slot geciteerd door De Telegraaf. "Ik heb de scouting om een goede aanvaller gevraagd. Makkelijker kan ik het ze niet maken."

Wedden

Meer odds

Wat de invulling van de spitspositie betreft: Feyenoord is al aan heel wat spelers gelinkt. De namen van onder meer Bas Dost, Sam Lammers, Graziano Pellè en Andraz Sporar zijn al gevallen. "Er speelt niets concreets", stelt Slot echter. "Of technisch directeur Frank Arnesen moet iets achterhouden, maar dat geloof ik niet."

Feyenoord komt donderdagavond weer in actie in de Europa League. Om 20.00 uur wordt het Conference League-tweeluik met het Zweedse IF Elfsborg opgestart in De Kuip.