Aursnes noemt doelen en is onder de indruk van de Kuip: 'Hier wil je spelen'

Aursnes noemt doelen en is onder de indruk van de Kuip: 'Hier wil je spelen'

Gepubliceerd: donderdag 19 augustus 2021 om 10:59do 19-08-2021 om 10:59

Fredrik Aursnes maakte deze transferwindow de overstap van Molde FK naar Feyenoord. De middenvelder mocht afgelopen weekend tijdens de met 0-4 gewonnen uitwedstrijd bij Willem II meteen laten zien wat hij waard was en maakte indruk. In gesprek met Voetbal International stelt de Noor zich voor.

Aursnes maakt sinds zijn overstap veel nieuwe dingen mee en is onder de indruk van de Kuip. "Dat is eigenlijk met alles zo sinds ik bij Feyenoord ben. Ik heb pas een paar keer meegetraind en de manier waarop ik ben ontvangen en de faciliteiten bij de club maken dat ik het gevoel heb ik dat ik bij een groot team ben terechtgekomen. Vooral het stadion, dat is echt amazing. Ik heb beelden gezien van hoe het tekeer kan gaan. Hier wil je spelen. En zo snel mogelijk."

De middenvelder speelde vijf jaar lang in het eerste elftal van Molde, maar wil zich in Rotterdam verder ontwikkelen. "Sneller handelen, sneller leren denken, dat wordt van je gevraagd in wedstrijden op het niveau van Feyenoord. Dat wil ik beleven en nu was het moment daar. De timing was right."

Donderdagavond wacht Feyenoord het duel met Elfsborg in de play-offs van de Conference League. Aursnes kan dan niet in actie komen. De middenvelder mag niet ingeschreven worden voor de voorrondes van de Conference League, omdat hij met Molde al in de Conference League heeft gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws