Van der Hoorn duidt keuze voor FC Utrecht: 'Er spelen meerdere dingen'

Van der Hoorn duidt keuze voor FC Utrecht: 'Er spelen meerdere dingen'

19-08-2021 15:15
87

Mike van der Hoorn keerde deze zomer na acht jaar weer terug bij FC Utrecht. De verdediger wordt dit seizoen in eerste instantie gehuurd van Arminia Bielefeld, waarna hij komende zomer een contract tot medio 2024 tekent bij de Domstedelingen. In gesprek met De Telegraaf duidt de verdediger zijn terugkeer naar Nederland.

"Er spelen meerdere dingen. Privé is het mooi dat we weer dicht bij onze families komen", vertelt Van der Hoorn. "Een week geleden is ons dochtertje Marly geboren en we vinden het leuk om met haar en ons zoontje Louèn van twee weer in Nederland te gaan wonen."

Ook op sportief gebied heeft Van der Hoorn een duidelijke keuze gemaakt voor FC Utrecht. "Ik had bij Arminia Bielefeld niet veel perspectief op speeltijd. En FC Utrecht heeft me weten te overtuigen van de plannen die ze hebben. FC Utrecht is heel goed bezig en ik denk, dat de club nog stappen omhoog kan maken", stelt de verdediger.

Van der Hoorn geeft aan komende zaterdag tegen FC Groningen inzetbaar te zijn. "Ik ben fit en ik kan spelen. Of dat ook gebeurt na twee trainingsdagen is natuurlijk aan de trainer."