Jahanbakhsh over opmerkelijk incident: 'Ik moest haar gewoon even helpen'

Jahanbakhsh over opmerkelijk incident: 'Ik moest haar gewoon even helpen'

20-08-2021 07:01 Laatste update: 07:07
34

Alireza Jahanbakhsh was donderdag opnieuw belangrijk voor Feyenoord in de met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen IF Elfsborg. De Iraniër maakte zijn rentree na een blessure die hem in het weekend aan de kant hield en maakte één van de vijf doelpunten.

"Iedereen in het team heeft heel goed gepresteerd. 5-0, kan niet beter," vat hij de wedstrijd kort samen bij Feyenoord TV. Het goede optreden van de Rotterdammers deed de Kuip op zijn grondvesten trillen. "Thuiswedstrijden in Rotterdam zijn altijd speciaal", vertelt Jahanbakhsh. "We hebben er alles aan gedaan om de mensen blij te maken. Het is heel fijn dat er weer zoveel supporters bij mogen zijn."

In de eerste helft gebeurde er een opmerkelijk incident langs de zijlijn. De Zweedse middenvelder Simon Strand trok uit frustratie een camera van ESPN omver. Jahanbakhsh deelde een standje uit aan de Zweed en hielp daarna de cameravrouw. "Dat was niet echt slim van hem. Na die actie dacht ik 'haar moet ik even helpen'. Marcus (Pedersen red.) hielp ook nog even mee en we probeerden de camera weer rechtop te zetten", vertelt de Iraniër daarover.

"Het was niet echt heel slim van die speler, maar ik moest haar gewoon even helpen en dat heb ik gedaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie