Soap rond veelbesproken VVV-spits Giakoumakis krijgt een nieuw hoofdstuk

Soap rond veelbesproken VVV-spits Giakoumakis krijgt een nieuw hoofdstuk

24-08-2021 21:00 Laatste update: 21:58
26

Celtic heeft op dit moment de beste papieren om Giorgos Giakoumakis in te lijven. Werder Bremen was lang in de race, maar heeft de Griekse spits afgezegd. 

De afgelopen dagen sijpelde door dat Werder Bremen niet alleen inzette op Giakoumakis, maar ook een andere spits in het vizier heeft. De Duitse club gaat momenteel vol voor het plan B. En dus is de weg vrij voor Celtic om Giakoumakis binnen te halen. De club is volgens Schotse bronnen dicht bij een akkoord met VVV-Venlo over de transfersom. Nu is het zaak voor Celtic om eruit te komen met Giakoumakis en alles officieel te krijgen. De Schotse club probeert tevens één of meerdere spitsen te verkopen.

De Giakoumakis-soap krijgt nu een nieuw hoofdstuk. Werder Bremen meldde zich afgelopen week in Limburg en Celtic voegde zich vervolgens bij het gezelschap. Beide clubs zagen inmiddels een of meerdere biedingen geweigerd worden door VVV, dat hoopt op enkele miljoenen euro's. Giakoumakis had een voorkeur voor Werder, maar die club heeft zich nu teruggetrokken. De situatie was een paar dagen geleden dat de club die het meeste geld bij zou leggen, waarschijnlijk de deal zou krijgen. Inmiddels is die situatie volledig veranderd. 

VVV mag overigens niet al het geld dat het voor Giakoumakis ontvangt zelf houden. De club zou tien procent af moeten staan aan zijn vorige club AEK Athene en naar verluidt wil VVV een doorverkooppercentage van vijftien procent.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie