'Lang akkoord met Leeds, Club Brugge ligt dwars en wil hem niet laten gaan'

'Lang akkoord met Leeds, Club Brugge ligt dwars en wil hem niet laten gaan'

20-08-2021 22:59
67

Noa Lang blinkt ook dit seizoen uit bij Club Brugge en dat is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Leeds United is al een tijdje geïnteresseerd en lijkt in de laatste weken van de transfermarkt nog toe te willen slaan. Er zou zelfs al een persoonlijk akkoord zijn bereikt met Lang.

De Italiaanse journalist Nicolò Schira meldt vrijdagavond dat Leeds de komst van Lang nog niet heeft opgegeven en de vleugelaanvaller van Club Brugge in huis wil halen. Er zou ook al een persoonlijk akkoord zijn met de aanvaller over een contract tot medio 2025, maar nog niet met Club Brugge. Daar hoeft Leeds ook niet op te hopen.

In Engeland klinkt het via Joe Donnohue, journalist bij Leeds Live Now, namelijk dat Leeds niet bereid is om nog gekke dingen te doen op de transfermarkt. Daarnaast is Club Brugge ook niet van plan om Lang voor welke prijs dan ook te laten gaan, de club vraagt de jackpot. Om hoeveel het gaat, is niet bekend.

Bij Club Brugge verwacht men dan ook geen transfer. "Hij voelt zich hier goed, en ik krijg geen signalen dat hij plots zou vertrekken", gaf Clement vrijdag nog aan op zijn persconferentie. "En als hij nog zou weggaan, zal dat voor héél veel geld zijn, want wij zijn ook ambitieus."