'Man City mengt zich in Moriba-strijd en wil Barça zeer pijnlijke tik uitdelen'

'Man City mengt zich in Moriba-strijd en wil Barça zeer pijnlijke tik uitdelen'

21-08-2021 11:54
30

Na Chelsea en RB Leipzig heeft ook Manchester City zich gemengd in de strijd om FC Barcelona-middenvelder Ilaix Moriba. Het achttienjarige talent traint op het moment met Barcelona B mee, omdat hij vooralsnog weigert zijn contract te verlengen. 

Het zorgt voor de nodige commotie bij Barça en Ronald Koeman heeft zich al over de 'verschrikkelijke' situatie uitgelaten. Volgens de Nederlander is het geld voor een jonge speler als Moriba nog niet belangrijk, maar moet hij minuten maken. Minuten die hij kan krijgen, wanneer hij zijn contract in Camp Nou verlengt.

Moriba en zijn entourage weigeren vooralsnog echter mee te denken met Barcelona en andere clubs liggen op de loer. Leipzig en Chelsea houden de situatie in de gaten en in dat rijtje heeft inmiddels ook Manchester City zich gemeld. The Citizens zijn echter niet van plan om een transfersom op tafel te leggen en willen Moriba verleiden om na komend seizoen transfervrij aan te sluiten in Manchester, zo meldt El Mundo Deportivo.

Dat zou een flinke tegenvaller zijn voor het in financiële nood verkerende Barça, aangezien het dan geen transfersom ontvangt voor een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding.