'Heb Ronaldo-geruchten gelezen, hij heeft me verteld dat hij bij Juventus blijft'

'Heb Ronaldo-geruchten gelezen, hij heeft me verteld dat hij bij Juventus blijft'

21-08-2021 12:39
12

Massimiliano Allegri verzekert de Juventus-supporters dat Cristiano Ronaldo ook komend seizoen onder contract staat bij De Oude Dame. De trainer geeft aan dat Ronaldo dat in een persoonlijk gesprek tegen hem heeft gezegd, na alle geruchten over een mogelijke terugkeer bij Real Madrid.

Juventus begint zondag aan het nieuwe Serie A-seizoen met een uitwedstrijd tegen Udinese. Op de persconferentie voor die wedstrijd kreeg Allegri de nodige vragen over de toekomst van Ronaldo. Zo speelde de Portugees afgelopen donderdag niet mee tijdens een oefenwedstrijd tegen de O23.

"Ronaldo speelde donderdag niet, omdat hij zwaar heeft getraind en ik hem een halve dag vrijaf had gegeven", verklaart Allegri. "Ronaldo is een bonus voor ons, hij is een garantie voor een groot aantal doelpunten. Tuurlijk, we moeten als team te werk gaan, maar we moeten ook het beste uit elk individu halen."

"Ik heb de geruchten in de media ook gelezen", richt Allegri zich vervolgens op een mogelijke transfer van Ronaldo. "Hij heeft altijd goed getraind en wilde ons nooit verlaten. Cristiano heeft me verteld dat hij bij Juventus zal blijven." Het contract van Ronaldo in Turijn loopt na volgend seizoen af. Beide partijen lijken niet geïnteresseerd om het aflopende contract te verlengen.

Ronaldo zelf reageerde met een statement op alle geruchten in de media en was er niet blij mee dat de clubs betrokken in die verhalen in een kwaad daglicht gesteld werden. Over zijn toekomst bij Juventus liet hij zich echter niet uit.