Fraser bevestigt naderend Engels avontuur Harroui: 'Dat heb ik begrepen, ja'

Fraser bevestigt naderend Engels avontuur Harroui: 'Dat heb ik begrepen, ja'

21-08-2021 20:09
36

Abdou Harroui lijkt op weg naar Engeland. Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser laat voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo weten dat Sparta een akkoord heeft bereikt met een Engelse club.

Harroui ontbreekt tegen Heracles om de transfer te kunnen afronden. Fraser krijgt in gesprek met ESPN de vraag of het naderende vertrek van Harroui pijn doet. "Ja en nee. Het is vervelend, het moment met name. Maar aan de andere kant: we beseffen heel goed dat we een opleidingsclub zijn. We werken met die jongens ergens naartoe. Voor de spelers is dat een volgende stap. Als je daar als trainer aan mee hebt kunnen werken is dat wel leuk. Maar het blijft een vervelend moment."

Om welke club het gaat, wil Fraser niet zeggen. "Dat ga je niet uit mijn mond horen", lacht hij. Verslaggever Pascal Kamperman vraagt of het om een Engelse club gaat. "Ik heb begrepen van wel", geeft de Sparta-trainer vervolgens aan.

Harroui wordt in verband gebracht met Nottingham Forest en zaterdagmiddag werd er door Foot Mercato nog een andere mogelijke club aan het lijstje toegevoegd: Aston Villa. Het is afwachten om welke club het gaat.