FC Kopenhagen bevestigt Ajax-bod: Daramy wil niet naar Brugge, wel naar Ajax

FC Kopenhagen bevestigt Ajax-bod: Daramy wil niet naar Brugge, wel naar Ajax

22-08-2021 14:23 Laatste update: 14:31
176

Mohamed Daramy lijkt inderdaad op weg naar Ajax. Zijn huidige club FC Kopenhagen heeft, in reactie op het nieuws dat door is gekomen uit de Deense pers, bevestigd dat het een bod uit Amsterdam heeft ontvangen.

BT Sport meldde eerder op de zondag dat Ajax twaalf à veertien miljoen euro overheeft voor de negentienjarige jeugdinternational uit Denemarken, wiens roots in Sierra Leone liggen. Daramy leek aanvankelijk op weg naar Club Brugge, maar geeft de voorkeur aan een avontuur in Amsterdam. 'De onderhandelingen met Club Brugge zijn opgeschort, we hebben nu een bod van Ajax ontvangen', laat FC Kopenhagen weten in een officieel statement.

Volgens BT Sport was er al sprake van een akkoord tussen beide clubs: zover is het volgens FC Kopenhagen nog niet, maar de huidige nummer drie van Denemarken laat wel weten dat het mee wil werken aan een transfer. De onderhandelingen tussen beide clubs zijn nu gaande en het lijkt erop dat een akkoord in de maak is.

Ajax was eerder deze zomer al in de markt voor een vleugelaanvaller uit de Deense competitie. Kamaldeen Sulemanan overnachtte zelfs al in Amsterdam, maar verruilde FC Nordsjaelland na lang getouwtrek voor het Franse Stade Rennes.