LIVE-discussie: Letsch gooit elftal om ten opzichte van duel met Anderlecht

LIVE-discussie: Letsch gooit elftal om ten opzichte van duel met Anderlecht

22-08-2021 16:08 Laatste update: 16:13
24

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft zijn elftal flink op de schop gegooid na het duel met Anderlecht van vorige week Hij wijzigt zijn elftal op liefst vijf posities, vermoedelijk om de spelers te sparen voor de cruciale return. Fred Grim heeft zijn elftal grotendeels intact gehouden.

Vitesse speelde afgelopen donderdag in België een prima wedstrijd en keerde huiswaarts met een 3-3 gelijkspel. Reden genoeg dus voor Letsch om een aantal sterkhouders te sparen, zodat ze in de return tegen Anderlecht voor een plek in de groepsfase van de Conference League fit zijn. Oussama Darfalou, Eli Dasa, Riechedly Bazoer, Nikolai Baden Frederiksen en Yann Gboho beginnen op de bank.

Bij Willem II keert Timon Wellenreuther teurg onder de lat. Robbin Ruiter, die tijdens het 0-4 verlies tegen Feyenoord het doel verdedigde, zit niet bij de selectie. Freek Heerkens vervangt de geschorste Emil Bergstrom in het hart van de defensie. Willem II zal de rug moeten rechten na de ruime nederlaag tegen Feyenoord van vorige week.

De opstellingen:
Vitesse: Schubert; Oroz, Cornelisse Hájek; Yapi, Bero, Tronstad, Wittek; Tannane, Openda, Domgjoni

Willem II: Wellenreuther; Owusu, Heerkens, Jenssen, Köhn; Saddiki, Llonch, Saglam; Nunnely, Wriedt, Köhlert