Bosz boos na nieuwe Lyon-blamage: 'Zag dingen die je bij de O12 niet eens ziet'

Bosz boos na nieuwe Lyon-blamage: 'Zag dingen die je bij de O12 niet eens ziet'

22-08-2021 16:55
38

Peter Bosz is niet blij na het gelijkspel van Olympique Lyon tegen Clermont Foot, waardoor zijn ploeg na drie wedstrijden nog maar twee punten heeft. Een 3-1 voorsprong werd in de slotfase weggegeven. Bosz kijkt kritisch naar zijn spelers.

Alles wees erop dat Lyon met een zege van het veld zou stappen, maar door tegengoals in minuut 80 en 91 werd het alsnog 3-3. "Ik begrijp dat de supporters niet blij zijn", zegt Bosz tegen Amazon. "We mogen thuis niet gelijkspelen. Als ik de wedstrijd bekijk als trainer, ben ik niet blij. Maar ik heb een ander team gezien dan vorige week. Tot de 3-2 was het niet slecht. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, zo'n voorsprong mogen we nooit weggeven. Bij de derde goal zag ik dingen die je bij de O12 niet eens ziet."

Ook voorzitter Jean-Michel Aulas heeft zich na de wedstrijd laten horen. "Vanzelfsprekend ben ik teleurgesteld, maar het helpt niets als ik te negatief ben. We hadden kunnen en moeten winnen, dat weet iedereen. Laten we sterk blijven en deze dip samen te boven komen. Dat doen we door te spelen zoals in de eerste helft."

Lyon staat na drie wedstrijden op de zeventiende plaats in Frankrijk.