'Ronaldo zit op eigen verzoek op de bank in afwachting van transfer'

'Ronaldo zit op eigen verzoek op de bank in afwachting van transfer'

22-08-2021 17:37 Laatste update: 18:05
98

Cristiano Ronaldo begint zondagavond op de bank als Juventus het opneemt tegen Udinese. Dat is niet zonder reden. De Portugees heeft zelf om een reserverol gevraagd, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Ronaldo zoekt in de laatste paar dagen van de transferperiode naar een 'oplossing' op de markt en heeft trainer Massimiliano Allegri daarom gevraagd of hij op de bank mag beginnen. Het lijkt er dus op dat de Portugees nog gaat vertrekken bij Juventus, al heeft De Oude Dame nog geen officieel bod binnen gekregen.

Wedden

Meer odds

De toekomst van Ronaldo is al maanden onderwerp van gesprek in Turijn. Juventus houdt er rekening mee dat hij ook na 1 september nog actief is bij de club, maar dat kunnen ook praatjes voor de bühne zijn. Dat Ronaldo om een reserverol heeft gevraagd, is een duidelijk signaal dat er iets aan zit te komen.

Over de mogelijke nieuwe club van Ronaldo valt enkel nog te speculeren. Paris Saint-Germain werd genoemd, net als clubs uit Saudi-Arabië en Qatar. Ronaldo's contract loopt na dit seizoen af.