Daramy legt kort uit waarom hij Ajax verkiest boven Club Brugge

Daramy legt kort uit waarom hij Ajax verkiest boven Club Brugge

22-08-2021 20:15 Laatste update: 20:48
120

Mohamed Daramy heeft zondag zijn wellicht laatste wedstrijd namens FC Kopenhagen gespeeld. Ajax heeft met de Deense club een akkoord bereikt, maar moet wel persoonlijk nog rond komen met de speler.

FC Kopenhagen won zondag – nadat het eerder op de dag bevestigde dat het een bod van Ajax had ontvangen – van SønderjyskE en Daramy stond na afloop de clubkanalen te woord. "Natuurlijk denk ik aan alles wat er bij een transfer komt kijken. Maar ik probeer altijd mijn focus op de wedstrijden en de trainingen te houden en alles te geven voor het team." 

Tegenover BT was de aanvaller echter iets spraakzamer. "Je weet nooit wat er kan gebeuren. Eerst leek het erop dat het Club Brugge zou worden, nu komt er een nieuwe club", zegt Daramy, die uitlegt waarom hij Ajax boven Club Brugge verkiest. "Ik heb erover nagedacht. Ik hoorde dat Ajax zich had gemeld en dat is ook een grote club."

"Ze staan erom bekend talenten op te leiden, dus dat is goed. Ze hebben een bod gedaan en onderhandelen met de club. We moeten zien wat er gebeurt", aldus Daramy. Ajax heeft inmiddels melding gemaakt van een akkoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie