Kampioen Atlético Madrid maakt ook in de tweede wedstrijd geen fout

22-08-2021 21:30
9

Landskampioen Atlético Madrid heeft ook in de tweede wedstrijd geen fout gemaakt, al ging het zeker niet vanzelf. Elche CF reist met een 1-0 nederlaag terug naar huis.

Atlético - Elche leverde amper spanning op. Atlético, met Luis Suárez op de bank, had echter wel een overwicht, maar wist dat niet uit te drukken in doelpunten. Toen de druk van de ploeg van Diego Simeone toenam, kon het openingsdoelpunt echter niet uitblijven. Die viel vlak voor rust en werd gemaakt door Ángel Correa, die zichzelf ruimte verschafte in het strafschopgebied na een pass van zomeraanwinst Rodrigo De Paul en raak schoot.

Het amusementsniveau was ook in de tweede helft niet om over naar huis te schrijven, al waren er wel meer kansen. De doelman van Elche voorkwam meerdere malen de 2-0 van Atlético. Suárez werd na een uur spelen ingebracht, maar kon geen tweede Madrileense treffer maken.

Een 1-0 einduitslag was dan ook een logisch gevolg. Atlético is na twee wedstrijden nog altijd foutloos en staat op zes punten. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Villarreal.