Real Madrid loopt voor het eerst averij op in waar spektakelstuk

23-08-2021 00:00
24

Real Madrid is in de tweede wedstrijd van het seizoen tegen puntenverlies aangelopen. Levante wist de Madrilenen op een remise te houden. Een waar voetbalspektakel eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Real hoopte op een gemakkelijke avond en die leek er ook te komen toen Gareth Bale al na zes minuten de score opende. Het was zijn eerste doelpunt sinds september 2019 voor de club die honderd miljoen voor hem betaalde. De VAR wilde daar echter ook nog wat over zeggen, maar keurde het goed. Bale kreeg nog voor rust kansen op meer, maar schoot onder meer een keer op de lat. Ook Isco was dichtbij.

Het voetbalgevecht kwam er pas in de tweede helft. Nog geen minuut na de start van het tweede seizoen kwam Levante op 1-1 door Marti Roger, waarna Jose Campana op geweldige wijze de 2-1 binnenschoot. De aanvallende impulsen van trainer Carlo Ancelotti leken zich uit te betalen toen Junior Vinicius een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker zorgde.

Het leek wederom de verkeerde kant op te vallen voor Real toen verdediger Robert Pier er uit een vrije trap 3-2 van maakte, maar vlak voor tijd wist Vinicius alsnog een punt uit het vuur te slepen. Omdat doelman Aitor Fernandez er in minuut 87 met rood vanaf moet en Levante al vijf keer gewisseld had, moest verdediger Ruben Vezo het doel verdedigen.