'Neres en Overmars hopen op Ajax-vertrek in laatste week transferperiode'

'Neres en Overmars hopen op Ajax-vertrek in laatste week transferperiode'

23-08-2021 07:54
153

De kans bestaat dat David Neres in de laatste week van de zomerse transferperiode nog vertrekt bij Ajax. Zowel de Braziliaan als directeur voetbalzaken Marc Overmars staat ervoor open, meldt Voetbal International.

Neres kwam tegen NEC (5-0) en FC Twente (1-1) in actie als invaller, maar de 24-jarige aanvaller dreigt na de komst van Mohamed Daramy definitief buiten de boot te vallen. Volgens VI hoopt de aanvaller 'deze week nog een uitgaande transfer te verwezenlijken'. Ajax staat er ook zo in.

Begin augustus meldde De Telegraaf dat Overmars hoopt op een kapitaalkrachtige Premier League-club voor Neres, die nog twee jaar vastligt in Amsterdam.

Na de komst van Daramy, die op alle posities voorin uit de voeten kan, heeft Ten Hag keuzes te over. Op rechts gaat het tussen Antony en Steven Berghuis, op links kan naast Dusan Tadic ook Daramy spelen en in de spits lopen met Sébastien Haller en Danilo Pereira al twee opties, terwijl Tadic én Daramy er ook kunnen spelen.

Zondag werd bekend dat Ajax twaalf miljoen euro voor Daramy, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot dertien miljoen. Ook Club Brugge wilde de Deens jeugdinternational inlijven, maar hij verkiest de Nederlandse kampioen boven de Belgische. Daramy maakte voor Kopenhagen 12 goals in 74 competitiewedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie