'Geen 55, maar 30 miljoen: Camavinga bevestigt aanstaande transfer aan ultra's'

'Geen 55, maar 30 miljoen: Camavinga bevestigt aanstaande transfer aan ultra's'

23-08-2021 09:08
39

Eduardo Camavinga staat voor een transfer. Het Franse wonderkind (18) zou na de thuiszege op FC Nantes aan de harde kern hebben bevestigd dat hij zijn laatste wedstrijd voor Stade Rennes heeft gespeeld.

Camavinga was slechts invaller tijdens Rennes - Nantes en stapte na het laatste fluitsignaal naar de ultra's: zij kregen te horen dat de middenvelder op het punt staat te vertrekken. 'Deze zondag speelde hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd op Roazhon Park', schrijft Ouest France.

Het is onduidelijk waar de toekomst van Camavinga ligt. Wel is bekend dat Paris Saint-Germain hem op de korrel heeft. De Franse grootmacht denkt relatief goedkoop zaken te kunnen doen met Rennes. Omdat Camavinga een aflopend contract heeft, zou hij voor 30 miljoen euro beschikbaar zijn. Op Transfermarkt wordt zijn marktwaarde ingeschat op 55 miljoen.

Camavinga is de afgelopen jaren gelinkt aan vrijwel elke Europese topclub, waaronder Real Madrid en Manchester United. Als de Franse international is verkocht, komt AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners mogelijk weer in beeld bij Stade Rennes. De Franse club hengelde de laatste weken ook - tevergeefs - naar Ajacied Edson Álvarez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie